Menu
Your Cart

Termeni si Conditii

Plasarea unei comenzi catre Anmar Dumbravita Am S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea "Cum cumpar".

Informatiile furnizate catre Anmar Dumbravita Am S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. 

Fotografiile prezentate au caracter informativ, pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv si ele  nu constituie obligativitate contractuala. Specificatiile tehnice, preturile si stocurile sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si deasemenea nu constituie obligativitate contractuala. 

Discount-urile, reducerile si promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative.

Pretul produselor poate conține erori de operare.

Toate produsele comercializate de catre Anmar Dumbravita Am S.R.L. sunt insotite de factura/bon fiscal si certificat de garantie.

In anumite cazuri (colete refuzate, produs adus la comanda, etc) se cere plata in avans, cu cardul sau prin transfer bancar.

Produsele comercializate de catre Anmar Dumbravita Am S.R.L. nu se livreaza insotite de accesorii (cabluri, mufe, adaptoare, suruburi, cd-uri de instalare etc.).

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei .

Anmar Dumbravita Am S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.)

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, dab4office.ro foloseste euplatesc.ro

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele euplatesc.ro, dab-it.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Specificatii

Cumparator - poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda catre www.dab4office.ro

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catrewww.dab4office.ro (electronic, telefonic, etc) 

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Vanzator - Anmar Dumbravita Am S.R.L., proprietar si administrator al site-ului www.dab-it.ro, cu sediul social  in Dumbravita, Centura Est, nr. 30,  cu numarul de inregistare la Registrul  Comertului: J35/2432/2017, CUI:  RO 37767119.

Comanda - un document electronic (e-mail) trimis de Cumparator catre Vanzator, prin care Cumparatorul specifica denumirea si cantitatea  produselor pe care acesta doreste sa le achizitioneze si totodata isi exprima acordul efectuarii platii acestora, conform preturilor de pe site-ul www.dab-it.ro si a termenilor si conditiilor de pe acest site.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Preturi

Toate preturile indicate pentru produsele disponibile prin intermediul site-ului includ TVA si sunt exprimate in LEI. Taxele de livrare se adauga la pretul produselor si sunt indicate separat. Verificam in mod regulat ca toate preturile afisate pe site sa fie corecte, cu toate acestea, nu putem garanta absenta erorilor. In cazul in care se constata o eroare evidenta in ceea ce priveste pretul unui produs, vom oferi clientului posibilitatea de a achizitiona produsul la pretul corect sau de a anula comanda.

Returul

Anmar Dumbravita Am S.R.L. accepta returul echipamentelor comandate de pe site-ul www.dab-it.ro Conform OUG nr. 34/2014 (https://www.trusted.ro/faq-trusted-ro/oug-nr-34-2014/#art9), termenul legal in care pot fi returnate produsele este de 14 zile.

Toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite.

Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate, care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile si de copii a tuturor documentelor cu care au fost livrate.

Daca ati optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ati returnat indeplineste conditiile de retur, banii vor fi inapoiati  in 14 zile calendaristice in contul indicat in scris de dvs.

Cheltuielile cu transportul returului sunt suportate de catre client.

!!! Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice.

Dreptul de retragere

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14

Exceptii

Exceptiile privind dreptul de retur sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

·  Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate);

·  Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta, etc.);

·  Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator (ex: casti)

·  Produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

·  Extensii de garantii etc.

·  Produse al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

De retinut

In cazurile in care produsele returnate au sigiliul Dab It  inlaturat, prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier,  in prezenta acestuia si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa: office@dab-it.ro 

Informaţiile despre Produsele şi serviciile prezentate în Pagina de Internet sunt sub rezerva greşelilor de tipar. Preţurile, informațiile despre Produse precum şi imaginile pot să conţină erori sau neconcordanțe.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.dab4office.ro - texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email - apartine Anmar Dumbravita Am S.R.L. si tertilor sai (producatori, furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.

Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al Anmar Dumbravita Am S.R.L., se pedepseste conform legilor in vigoare.

Anmar Dumbravita Am S.R.L. respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca dab-it.ro contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email vanzari@dab-it.ro.

Instructiuni mobilier

Utilizarea mobilierului second hand poate fi o opțiune excelentă pentru a economisi bani și pentru a avea acces la piese de mobilier de calitate. Cu puțină grijă și întreținere regulată, mobilierul second hand poate oferi ani de utilizare satisfăcătoare și funcționalitate în casa dvs.

Mențineți mobilierul curat și în stare bună prin curățarea regulată și întreținerea corespunzătoare. Utilizați produse de curățare potrivite pentru materialul mobilierului.

Asigurați-vă că mobilierul este curat.

Asigurați-vă că mobilierul este stabil și nu se clatină.

Utilizați suporturi sau coastere pentru a proteja suprafețele de la zgârieturi sau pete. Aceasta este o modalitate bună de a menține mobilierul într-o stare mai bună pe termen lung.

Nu supraîncărcați mobilierul cu greutăți excesive sau cu obiecte care depășesc capacitatea sa de suport. Acest lucru poate cauza daune sau uzură prematură.

Dacă mobilierul dezvoltă defecte sau are nevoie de reparații, adresați-vă unui specialist sau lăsați profesioniști să efectueze reparațiile necesare. Nu încercați să faceți reparații majore dacă nu aveți experiență în acest domeniu.

Dacă trebuie să depozitați mobilierul, asigurați-vă că îl protejați de umiditate, temperaturi extreme și expunere la soare. Utilizați huse sau folii de protecție, dacă este necesar. 

Custom Code Footer