Menu
Your Cart

Informatii de livrare


In momentul inregistrarii comenzii se genereaza un email de confirmare care te asigura ca solicitarea a fost inregistrata. Vei fi contactat de operatorii DAB in termen de 24h lucratoare pentru o confirmare a comenzii si pentru a stabili ultimele detalii de livrare.

La primirea coletului, se verifica integritatea lui, ca acesta sa fie sigilat si sa nu prezinte urme de lovituri, deformari etc.Aveti dreptul de a refuza primirea coletelor care prezinta urme de deteriorare sau efractie. Prin semnarea de primire, renuntati la orice drept de reclamatie privind integritatea coletelor.


Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea trimiterilor se fac in momentul livrarii prin intocmirea unui proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la acest aspect, sunt nule. 


Livrare rapida

Produsele achizitionate de la DAB vor fi expediate in maxim 24 h lucratoare din momentul confirmarii comenzii. In cazul in care vor interveni intarzieri in procesul de livrare, vei fi notificat de catre unul din consultantii nostri.

Transportul este SUPORTAT DE CLIENT si se calculeaza automat in cosul de cumparaturi.

Ne rezervam dreptul de a cere plata in avans si achitarea transportului pentru anumite comenzi, cum ar fi cele care contin cantitati multiple sau dimensiuni atipice ale coletului, fara a ne limita la situatiile acestea.


In cazul în care este achizitionata o cantitate multipla de produse suma de plata a transportului poate suferi modificari.

Custom Code Footer